Zo houd je je herinnering aan je boudoir fotoshoot levend!

April 30, 2023

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Met een luxe album, een eyecatcher aan de muur of een folio box kun je het gevoel dat je had tijdens je Boudoir Belevenis keer op keer oproepen.

Er is zoveel mogelijk, jij kiest wat bij jou past! Kies voor producten waar jij blij van wordt!  Als je boudoir fotoshoot erop zit, ben je vast ontzettend benieuwd naar je foto’s. Er zijn zoveel mogelijkheden om een tastbare herinnering aan je Boudoir Belevenis te houden. Tessa investeerde meer dan ze van tevoren had bedacht, omdat ze achteraf geen spijt wilde hebben. Ze koos bewust voor producten die ze echt het allermooist vond.

Het verhaal van Tessa

Bij twijfel, doen!

Wat een bijzondere belevenis is dit! Aan iedereen die twijfelt, doe dit! Het is echt zo’n mooi cadeau aan jezelf en een boost voor je zelfvertrouwen. Het is echt een complete belevenis van begin tot eind. Ilona maakt alle tijd voor je en er gaat zoveel aan vooraf tot de dag van de fotoshoot aanbreekt. Ik heb er lang naar uitgekeken en als cadeau aan mezelf ook visagie & haarstyling erbij geboekt. Esmiralda heeft dit super mooi gedaan! Tijdens de fotoshoot neemt Ilona je overal in mee en ze stelt je gelijk op je gemak. Ze doet verschillende poses voor en ze herhaalt het zo vaak als nodig is. Tussendoor laat Ilona al foto’s zien en daardoor voelde me na afloop zo goed over mezelf! 

Alle tijd voor het uitkiezen van de foto’s

De reveal party was super leuk. Het begon met een filmpje van alle foto’s op de tv en met champagne. Daarna lekkere druiven en chocola op tafel en op mijn gemak de foto’s en de producten uitzoeken. Ik voelde eerst een beetje druk met het kiezen, omdat we ongeveer 1,5 á 2 uur zouden hebben. Maar Ilona liet mij niet merken. Ze nam er alle tijd voor.

Prachtige producten met luxe uitstraling

Het is ook heel leuk dat je alle producten en stofjes fysiek kunt zien voordat je ze kiest. Er is zoveel keus! Ik heb uiteindelijk drie mooie producten gekozen, namelijk een luxe album, de foliobox en de ingelijste print. Ik heb meer geld uitgegeven dan ik van tevoren had bedacht. Het was voor mij zo een bijzondere belevenis en ervaring dat ik achteraf geen spijt wilde hebben, omdat ik een goedkoper album had gekozen dat ik minder mooi vond of misschien niet die uitvergroting had gedaan. De producten zijn heel mooie luxe en gaan erg lang mee. Het ophalen was ook weer een bijzonder moment.

Ik vond de Boudoir Belevenis een hele mooie ervaring waar ik met mooie aandenken op terug kan kijken! Een boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik zie mezelf op de foto’s, mooi zoals ik ben. Ik hoef niet af te vallen om mooi te zijn.

Liefs Tessa

Hierboven enkele foto’s van producten die gekozen kunnen worden tijdens de reveal party.

Benieuwd naar de kosten van de Boudoir Belevenis?

Kijk dan vooral op de pagina over de investering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN