De boudoir belevenis

De Boudoir Belevenis is een proces dat bijdraagt aan zelfliefde, waarbij elke vrouw gegarandeerd een powerboost krijgt. Natuurlijk is dat spannend! Zenuwen kunnen en mogen erbij horen en daarom nemen we alle tijd.

Ja, het is zover! Jij krijgt eindelijk je product in handen. Een goede reden om opnieuw stil te staan bij de boudoir fotoshoot en te genieten van het eindresultaat. Ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt.

6. Pick up 

ZO verloopt DE BOUDOIR BELEVENIS

Ongeveer een maand na de boudoir fotoshoot plannen we de reveal party in Enschede. Je vraagt je misschien af wat een reveal party is? Dan is het tijd om aan jou te laten zien hoe fantastisch jij bent! Dat is een feestje waard toch? Neem vooral je partner, vriendin of wie je maar wilt mee! Dit is het moment om te kiezen welk product je wilt kopen en of je aanvullend digitalen wilt afnemen. Jij kiest wat het beste bij je past. 

5. Reveal party 

De voorpret is al een feestje op zich! Je ontvangt het Boudoir Magazine met allerlei tips zodat jij je optimaal kunt voorbereiden. Je kunt alvast lingerie gaan shoppen of neem een kijkje in mijn client closet met body’s en accessoires. Ga op zoek naar boudoir foto’s die je inspireren, of creëer je eigen moodboard. Heb je tussendoor vragen, ik help je graag. En deel vooral je voorpret met me, dat vind ik juist leuk. 

2. Voorpret

Dit is het moment om elkaar te leren kennen. De Boudoir Belevenis is een avontuur dat we samen aangaan. Jij stelt je kwetsbaar op en daarom vind ik het heel belangrijk dat je een goed gevoel bij me hebt en dat je weet wat je kunt verwachten. Ik vertel je alles over de Boudoir Belevenis en laat je de producten alvast zien. Daarnaast is er alle tijd om al je vragen te stellen. Ben je enthousiast en voel je een ‘Ja’? Dan kun je reservering gelijk definitief maken en begint jouw Boudoir Belevenis. Ik zie naar je uit!

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Je boudoir fotoshoot zit erop, jij kunt gaan nagenieten. Neem echt de ruimte om na te voelen, je hebt zoveel beleefd. De boudoir fotoshoot kan meer in je losmaken dan je denkt. Met de goody bag heb je alvast tastbare herinneringen aan je Boudoir Belevenis in huis. Je bent vast heel nieuwsgierig naar het resultaat. Nog even geduld, maar ik beloof je: het is het wachten meer dan waard.

4. Nagenieten

De dag dat je mag genieten! Misschien voel je wel wat spanning in je lichaam of gezonde zenuwen. Helemaal logisch! Het hoort er misschien wel een beetje bij. Ik help je om de beste versie van jezelf te laten zien in deze boudoir fotoshoot, zodat jij stralend en met een boost aan zelfvertrouwen naar huis gaat. Maak je geen zorgen, ook met het poseren help ik je. We nemen de tijd en gaan het vooral leuk hebben samen! Je verdient het.

3. De boudoir fotoshoot

Je zult zien… Je bent mooi zoals je bent!

‘Ik heb de reveal party als heel speciaal en bijzonder ervaren. Natuurlijk wist ik dat ik de foto’s ging zien, maar de foto’s overtroffen al mijn verwachtingen en zo mooi hoe jij mijn tekst onder de slideshow hebt gezet.’

Powervrouw M. 

‘Tegen mijn verwachting in raakte ik enorm ontroerd. Door de prachtige foto's, de reactie van mijn vriend, maar ook door de voice-notes die ik had ingesproken. Met name de boodschap voor mezelf kwam opeens heel erg binnen.’ 

Powervrouw Jowieke 

Stilstaan, genieten en nagenieten

Vrouwen hebben over het algemeen de neiging tot piekeren en kunnen zich zorgen maken over van alles en nog wat. Meer dan nodig is. Vrouwen leven vaak vooral in hun hoofd en vergeten nog wel eens te voelen. Herkenbaar?

Tijdens de Boudoir Belevenis hebben we alle tijd om stil te staan. Om ruimte te maken. Zodat jij je kunt overgeven aan het voelen, aan het omarmen en vieren van je lijf!

Benieuwd waar de Boudoir Belevenis kan plaatsvinden?

Faq’s

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Ja, absoluut! Ik vind het heel belangrijk om te weten hoe jij naar je lichaam kijkt. Ik zal datgene waar je trots op bent extra goed in beeld brengen en natuurlijk houd ik rekening met je onzekerheden. Je krijgt voorafgaand aan je boudoir fotoshoot een vragenlijst zodat ik je Boudoir Belevenis op maat kan maken.

Niets gebeurt zonder jouw toestemming. Tijdens de reveal party bespreken we of je foto’s online mogen of niet. Wil je dit niet? Dan is dat helemaal prima, het is immers jouw Boudoir Belevenis.

Alleen oneffenheden die tijdelijk zijn, denk aan een blauwe plek of een puistje, die werk ik weg. De rest blijft precies zoals het was toen de foto werd gemaakt. Juist omdat je mooi bent zoals je bent.

Dat kan! Ik zou je het alleen gunnen om juist ook voor die tijd foto’s te maken. Je leeft nu en je bent precies goed zoals je bent. Je er kunt natuurlijk ook voor kiezen om foto's te maken voor en na het afvallen. Zo kun je goed zien welk proces je bent doorgegaan.

Jij bepaalt de grens. Als je graag foto's wilt waar je lichaam naakt op te zien is, kan dat zeker. Het resultaat blijft altijd classy. Bij een Koppel Boudoir Belevenis houdt de man altijd zijn onderbroek aan. Ik fotograaf geen erotiek. Stel, je wilt erotische foto’s, dan kun je het beste naar een erotische fotograaf gaan. 

Je kunt kiezen uit een prachtige industriële locatie, De Smederij in Epe, de daglicht studio van IvI fotografie of een mooie plek in de natuur. Daarnaast organiseer ik eenmaal per jaar een Boudoir Belevenis aan het strand. Onthoud, jij kiest wat bij jou past. Laat je inspireren, en bekijk de locaties.

Nee, je kunt dit apart bijboeken. Jij kiest namelijk of dit bij je past. Bij de investering vind je de meerprijs. Ik werk samen met professionele haar- en make-up stylistes. Voorafgaand kun je alvast online kennismaken en je wensen bespreken. Op de dag van de boudoir fotoshoot word jij dan helemaal in de watten gelegd! 

Je kunt uitgaan van 50-150 foto’s. Waarom het er bij de een meer zijn dan bij de ander? Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met het aantal setjes dat je draagt en of je alleen, of als koppel komt. Ik garandeer in ieder geval 50 foto’s. En één ding is zeker, je krijgt altijd voldoende foto’s te zien van je complete boudoir ervaring, zodat jij kunt kiezen wat bij jou past.

De eerste reacties van

Ik kan me goed voorstellen dat je graag eerst persoonlijk contact wilt. Je mag me altijd een whatsapp bericht sturen, zodat we al even kunnen kletsen via whatsapp of we bellen even. Voel je vrij om een berichtje te sturen, want ik ben ook benieuwd naar jou. 

Is de stap om je aan te melden nog wat te groot?

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN