Vier het leven, omarm het

Of het nu gaat om de liefde voor jezelf of voor elkaar, jezelf omarmen of elkaar omarmen. Je hebt altijd een reden om het leven te vieren!

Ik ben Ilona van Ingen van IvI fotografie en houd van pure mensen. Bij mij is: ‘What you see is what you get.’ Ik ben iemand die niet altijd de standaard wegen bewandel in het leven en vind dat ook jij helemaal mag zijn wie jij bent. Dat maakt je juist uniek en dat is prachtig! 

Benieuwd naar meer over mij?

Zoek je een boudoir fotograaf bij wie je helemaal jezelf mag zijn?

Dat kan met de Koppel Boudoir Belevenis, een intiem en bijzonder feestje speciaal voor jullie. Deze boudoir fotoshoot begint met foto’s van de vrouw alleen, net als in de Boudoir Belevenis staat zij centraal. Tussendoor zal je partner erbij komen en leg ik de liefde tussen jullie samen vast. Een herinnering om nooit te vergeten.

Durf jij het boudoir avontuur aan?

En wil je de liefde samen met je partner vieren?

De boudoir belevenis

Jezelf letterlijk en figuurlijk voor de camera blootgeven in lingerie, hoe spannend is dat. Geloof me, dat begrijp ik als geen ander. Maar ik weet ook dat het je een geweldige boost aan zelfvertrouwen geeft. Ik gun jou een reëel beeld van jezelf. Vier je lichaam zoals het nu is. Je lichaam heeft je gebracht waar jij nu bent. Laat je niet tegenhouden door je onzekerheden. Ik laat jou zien wat ik door mijn lens zie. En daarmee nodig ik jou uit om opnieuw naar jezelf te kijken, zodat je kunt zien hoe prachtig je bent. Puur, sensueel, kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd. En ik kan je zeggen, het is veel meer dan alleen een fotoshoot, het is een complete Belevenis. 

Ontdek mijn aanbod

Een persoonlijke boodschap van mij voor jou:

Boudoir coaching voor fotografen

Coming soon

Jouw kracht tot groei en bloei brengen, dat is waar mijn coaching voor staat! Wat maakt jou als fotograaf uniek en hoe kun jij jouw talent inzetten, zodat je je onderscheidt van anderen. 

You already have what it takes...

“OMARM WAT OP JE PAD KOMT EN beleef HET”

Zo ongelooflijk blij en trots op mijn foto’s. Ilona heeft mij op een magische manier prachtig op de foto gezet…. deze topper is echt een kunstenares! Ik kom heel graag nog een keer terug. Bedankt voor deze enorme boost aan zelfvertrouwen!


Powervrouw Fleur

‘Ik heb een boudoir fotoshoot bij Ilona gedaan, een ervaring om nooit meer te vergeten! Vanaf de kennismaking tot aan de reveal party weet Ilona je op je gemak te stellen. Ze geeft je alle ruimte voor je eigen invulling, met als kers op de taart een geweldig resultaat! Een echte aanrader voor iedereen!’

Powervrouw Rubia

‘Ik ben veel positiever gaan kijken naar mijn lichaam. Als ik nu in de spiegel kijk dan denk ik: Ja, ik mag er ook zijn.’

Powervrouw M. 

‘Wat een ongelofelijke mooie en bijzondere ervaring is dit. Een beetje gezonde spanning wanneer je vertrekt naar de boudoir fotoshoot, maar op het moment dat je aankomt is dat allemaal weg. Ilona is zo’n lieve, gezellige en spontane vrouw. Ze zorgt er echt voor dat je je volledig op je gemak voelt, waardoor er een superfijne en ontspannen sfeer hangt. Alles kan op je eigen tempo. Tussendoor kun je alvast een foto bekijken en dan realiseer je je hoe mooi je bent. En hoe zelfverzekerd. Ilona weet echt de mooie kanten van de vrouw op de juiste manier vast te leggen. En het is een herinnering voor
het leven..’

Powervrouw Ashley 

‘Een boudoir fotoshoot met Ilona is een geweldige ervaring en een kadootje voor jezelf. In een ongedwongen en ontspannen sfeer stelt ze je met veel ervaring, inspiratie en passie voor fotografie op je gemak. Ze is professioneel, heeft humor en weet je mooiste kanten moeiteloos te benadrukken zonder dat je je een moment ongemakkelijk hoeft te voelen. Met een boudoir fotoshoot kies je niet voor de standaard portretfoto's, maar voor een vereeuwiging van alles waar je altijd al trots op had willen zijn. Vrouwelijk en sensueel, maar altijd classy. Ilona weet je zo op de gevoelige plaat vast te leggen, dat je vol trots naar het resultaat kunt blijven kijken!’

Powervrouw Emily

Ik zie je,
Liefs Ilona

Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten

Ik ben benieuwd naar je