DE locatie

Je bent vast benieuwd naar foto’s van vrouwen en koppels die je voor zijn gegaan met een boudoir fotoshoot. Weet dat alle foto’s met toestemming van de betrokkenen zijn geplaatst. De sfeer en de uitstraling van de foto’s hangen af van keuzes die je maakt. Romantisch of juist stoer? Jij kiest wat bij je past.

VOOR WELKE locatie KIES JIJ?

De meeste Boudoir Belevenissen vinden in De Smederij in Epe plaats. Logisch, want deze locatie is ook echt super gaaf! Een boudoir fotoshoot in een oude werkplaats van de smid: grote ramen met prachtig licht, veel authentieke elementen, een leren chesterfield bank en spiegels. En ook nog eens centraal gelegen in het midden van het land, dus voor de meesten goed bereikbaar. 

Ik laat je graag alvast De Smederij in Epe zien.

De Smederij in Epe

Liever de wind door je haren en de zon op je huid? Ga voor Buiten Boudoir, een boudoir fotoshoot in de natuur. Echt, het geeft je zo’n ultiem gevoel van vrijheid. Dat is niet onder woorden te brengen, je moet het ervaren. We zoeken altijd een rustige plek waar jij je op je gemak voelt. 

En wat dacht je van een unieke Boudoir Belevenis aan zee? Eenmaal per jaar organiseer ik een boudoir fotoshoot special aan het strand. 
Deze powervrouw ging je voor.


Buiten boudoir

Mijn daglicht studio in Enschede is speciaal ingericht voor boudoir fotografie. De studio heeft de uitstraling van een luxe kamer. De natuurlijke, lichte kleuren, het stijlvolle interieur en de mooie, zachte lichtinval vormen de perfecte basis om jou te laten stralen. 

Daglicht Studio

Mijn recente foto’s vind je op mijn Instagram.

“Foto’s waarop je bent zoals je bent, op je mooist!” 

Enkele verhalen van anderen die je voorgingen

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN