Boudoir Belevenis aan zee, het ultieme vrijheidsgevoel.

August 20, 2022

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Stel je eens voor… Jij in prachtige lingerie, de wind door je haren, het geruis van de golven, je voeten dansend in het zand, misschien wel in de zee…

De Boudoir Belevenis aan het strand is dé ultieme gelegenheid om je volledig vrij te voelen. De zee en de duinen hebben zoiets puurs en dat in combinatie met een boudoir fotoshoot, dat levert gegarandeerd supergave beelden op. En wat te denken van de powerboost die het je geeft om juist dáár in lingerie te lopen. Een plek waar jij stralend jezelf kunt zijn, op en top vrouwelijk, sensueel, kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd. Voel je vrij op z’n puurst!

Een unieke kans voor jou alleen of samen met je partner.

Het verhaal van Claudia:

Het spookte al een tijdje door mijn hoofd om elegante boudoir foto’s van mijzelf te laten maken. Maar hoe vind je iemand bij wie je je op je gemak voelt en die je fotografeert zoals jij echt bent?

Toen zag ik op Instagram foto’s voorbijkomen van een boudoir fotoshoot bij Ilona. Ik keek op haar profiel en wist meteen dat Ilona’s visie en stijl mij aanspraken: mooi zijn zoals je bent. Ilona’s foto’s gaven mij een krachtig en warm gevoel. Dit wilde ik ook!

Een cadeau aan mezelf

Zonder twijfel heb ik Ilona een berichtje gestuurd om mijn interesse kenbaar te maken. Hier kwam vlot een leuke reactie op terugmet de uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doet Ilona het liefst persoonlijk zodat je elkaar in het echt kunt aanvoelen. Bovendien kun je dan gelijk de verschillende fotoproducten bekijken en haar prachtige voorraad lingeriesetjes zien, die je mag gebruiken tijdens de boudoir fotoshoot. Helaas kampte ik met een schouderblessure waardoor de afstand voor mij iets te ver was om met de auto te rijden. We maakten daarom kennis via videobellen. Vaak is het ongemakkelijk om iemand op die manier te leren kennen, maar bij Ilona voelde dit totaal niet zo. Haar open karakter en oprechte interesse in mij als persoon straalden ervan af. Dit gaf mij zo’n goed gevoel dat ik direct een pijnlijk onderwerp en mijn reden voor deze Boudoir Belevenis als cadeau aan mezelf deelde. Hier reageerde zij zo fijn op! Uiteraard heb ik de fotoshoot gelijk ingepland, op het strand nog wel. Dat leek me geweldig!

Verrassingspakket

De voorpret kon beginnen! Er viel een prachtig pakket met kleine verassingen op de deurmat om alvast in de sfeer te komen. Ilona was continu op de app bereikbaar voor ideeën en vragen. Je vraagt je toch altijd af wat je aan moet trekken en of een bepaald lingeriesetje wel mooi valt.

Euh, regen?!

Ilona sliep het weekend van de boudoir fotoshoot in een leuk appartement in Zandvoort aan Zee. De weersvoorspelling voor de fotoshoot dag was waardeloos. Regen, regen en nog eens regen! We besloten samen dat ik toch zou komen. We zouden zien waar de fotoshoot ons bracht. In haar appartement zagen we elkaar voor het eerst en heb ik lingeriesetjes uit haar collectie gepast, die ik mocht dragen tijdens de fotoshoot. Dat was al een feestje op zich!

De schaamte voorbij

We besloten naar een strandtent te gaan voor een drankje en te shooten als de regen stopte. Daar namen mijn zenuwen toch aardig toe! Op gegeven moment leek het droog te worden, dus Ilona en ik renden met onze spullen naar het strand. Voor ik het wist stond ik in mijn kanten body aan het water, nog een beetje ongemakkelijk en gespannen. Gelukkig wist Ilona precies wat zij moest doen en zeggen om mij op mijn gemak te stellen. Haar tips hielpen mij te ontspannen. Zelf ben ik hypermobiel waardoor ik snel overstrek. Ilona zou hierop letten, zodat dit niet op de foto’s te zien zou zijn. De schaamte was ik al snel voorbij! Ondanks het koude weer stonden we voor we het wisten tot ons middel in het water. De golven dansten om ons heen en af en toe moest Ilona opspringen omdat deze bijna haar camera raakten. We schaterden van het lachen, wat een avontuur! Ik voelde me opgaan in de kracht van de golven en ontspande steeds meer. Op gegeven moment merkte Ilona dat het mij wat te koud werd en vroeg of ik nog door wilde gaan. Zo fijn dat ze er ook op lette hoe ik erbij zat, zodat het allemaal verantwoord bleef.

Krachtig op een duin

Ik deed mijn badjas aan en we liepen richting de auto. Eenmaal bij de duinen draaiden we ons tegelijk om. De lucht trok ineens volledig open, waardoor er een intens blauwe lucht ontstond. Ilona vroeg of ik nog een setje wilde proberen. Ik riep direct: ‘Ja!’ We lieten onze spullen vallen en voor ik het wist kleedde ik mij weer om en stond ik trots, met mijn gezicht in de zon, bovenop de duinen. Wat voelde ik mij krachtig! Er liep een gezin langs waarvan de moeder tegen haar kind zei: ‘Kijk de andere kant maar op.’ Haha, wij moesten hier wel even om lachen.

Onbeschrijfelijk trots

Na de fotoshoot hebben we nagenoten met een hapje en een drankje voordat ik richting huis ging. Een poosje later was de reveal party. Hier kreeg ik alle foto’s te zien. Het me verbaasde me dat ik zo veel foto’s van mezelf mooi vond en vol trots over mezelf sprak. Ook van mijn hypermobiliteit was niets te zien. Deze fotoshoot heeft mij de kracht en het vertrouwen in mijzelf gegeven die ik zocht. Ik had de Boudoir Belevenis niet anders kunnen wensen. Ilona is niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een geweldig persoon. Ik heb prachtige foto’s gekregen en kijk vol trots op de Boudoir Belevenis terug. En het mooist van alles is het fantastische gevoel dat ik krijg wanneer ik hier opnieuw over vertel. Dat is onbeschrijfelijk.

Ik ben mooi zoals ik ben,

Liefs Claudia

Eenmaal per jaar organiseert IvI fotografie de Boudoir Belevenis aan het strand.

Wil je op de hoogte blijven wanneer dit is? Vul dan het aanmeldformulier in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN