Hoe vaak investeer je nu echt in jezelf?

Geen tijd, druk op je werk, een sociaal leven, er zijn altijd zoveel redenen om niet voor jezelf te kiezen. Herkenbaar? En toch, hoe liever je voor jezelf bent, hoe meer jij te geven hebt. Jij verdient het om je lichaam te vieren, te omarmen. Jij bent het waard!

  • Een uitgebreide kennismaking waarin je alle uitleg krijgt over de Boudoir Belevenis. We bespreken je wensen en nemen al je vragen door.

  • De boudoir fotoshoot duurt 1,5 tot 2 uur. 

  • Ik begeleid je gedurende de boudoir fotoshoot, zodat jij kunt ontspannen en helemaal kunt genieten van deze belevenis. Zo krijg je de foto’s waar jij van gaat stralen. 

  • Het Boudoir Magazine van IvI fotografie boordevol tips voor de optimale Belevenis.

  • Een goodybag op de dag van je fotoshoot.

  • Coaching gedurende het gehele proces.

  • Toegang tot mijn cliënt closet. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende body’s en accessoires. 

  • Professionele bewerking van de foto’s.

  • De reveal party, waarin je 50 tot 150 digitale foto’s te zien krijgt. Je kunt tijdens de reveal party kiezen welke producten en foto’s jij wilt afnemen.

de boudoir belevenis

IN DE sessieprijs 
IS INBEGREPEN

Koppel boudoir belevenis

De Koppel Boudoir Belevenis is een extra optie bij de Boudoir Belevenis, oftewel deze is alleen te boeken in combinatie met individuele boudoir fotoshoot van de vrouw. De sessieprijs blijft gelijk. Een koppel boudoir fotoshoot kan alleen plaatsvinden in De Smederij in Epe of op het strand.

Investering

345 euro

Daglicht studio in Enschede

445 euro

De Smederij in Epe

excl. reiskosten à 0,35 euro/km

295 euro

Boudoir fotoshoot Buiten 

Producten en digitale foto’s zijn niet inbegrepen en worden gekozen bij de reveal party.
Alle prijzen zijn incl. btw en prijswijzigingen onder voorbehoud. 

Meest
gekozen

incl. locatiehuur 2 uur à
200 euro en reiskosten

incl. locatiehuur 2 uur à
145 euro 

Zorgeloos en ontspannen naar de fotoshoot? Laat je haar en make-up verzorgen door een van de professionele visagisten met wie ik samenwerk. 

Meerprijs visagie en haarstyling:

75 euro

THE power OF MAKE-UP

Jij kiest wat bij jou past

producten

Bijkomstig aan de sessieprijs, koop je de producten apart. Tijdens de reveal party krijg je niet alleen je foto’s te zien, je kiest ook wat je met jouw foto’s wilt. Je neemt minimaal één product af. Want geloof me, juist met een fysiek product houd je je herinnering aan je Boudoir Belevenis langer levend. Digitale foto’s kun je alleen afnemen in combinatie met een ander product. 

Ik neem je het hele bestelproces uit handen en jij krijgt het product precies zoals jij wenst. Er is zo veel mogelijk om je product helemaal te personaliseren. Jij kiest wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Het is jouw feestje!

v.a. 1750,-

KIES VOOR EEN collectie

Een combinatie van een luxe album én digitale bestanden met extra veel voordeel, zoals een unieke videokaart met jouw allermooiste foto’s die je cadeau krijgt.

Of neem losse producten af

Digitalen*

v.a. 600,-

Wanddecoratie

v.a. 335,-

Foliobox

v.a. 375,-

* Digitalen zijn alleen mogelijk in combinatie met een product.

Gepersonaliseerd Album

v.a. 800,-

Lieve woorden over de producten

‘Het fotoboek is zo fantastisch mooi geworden. De kleuren, de stof van de omslag, het goud aan de zijkant en ook de opbergbox, het is helemaal geworden precies zoals bij mij past. Daarnaast vind ik de video echt een hele mooie toevoeging.’

Powervrouw M.

‘De vergroting is heel gaaf geworden. We zijn heel benieuwd hoe die zal stralen op zijn definitieve plekje. En het album is ook heel gaaf! Deze heeft een prominente plek in de woonkamer gekregen.’

Powerkoppel Danielle en Christiaan

‘De foto's uit de foliobox zijn schitterend, zulke mooie kwaliteit. Door de passe-partouts komen ze heel mooi tot hun recht. Prachtig om ze steeds af te kunnen wisselen.’

Powervrouw Jowieke

VEELGESTELDE vragen OVER DE INVESTERING

Faq’s

Kun je een richtlijn geven over de investering van anderen die mij voorgingen?

Kan ik in termijnen betalen?

Wat betaal ik bij het boeken?

Nee, je kiest je producten bij de reveal party. Zo kun jij de producten kopen die jij mooi vindt en die bij je passen. Geen verplichte pakketten, maar echt alles is op maat. De verschillende producten en de prijslijst neem ik met je door tijdens de kennismaking.

Zitten er foto’s of producten bij de Boudoir Belevenis inbegrepen?

De sessieprijs en eventueel visagie betaal je vooraf in een keer. Na betaling is je boeking definitief en kan de voorpret beginnen. Leuk! 

Kun je een richtlijn geven over de investering van anderen die mij voorgingen?

Kan ik in termijnen betalen?

Wat betaal ik bij het boeken?

Zitten er foto’s of producten bij de Boudoir Belevenis inbegrepen?

De producten die je tijdens je reveal party kiest, mag je in maximaal 6 termijnen binnen een half jaar betalen. Geef het gerust aan, je bent echt de enige niet. De producten worden in dat geval geleverd na volledige betaling. 

Kun je een richtlijn geven over de investering van anderen die mij voorgingen?

Kan ik in termijnen betalen?

Wat betaal ik bij het boeken?

Zitten er foto’s of producten bij de Boudoir Belevenis inbegrepen?

Vanaf 335 euro tot enkele duizenden euro’s. Wat een verschil he? Dat komt omdat jij bepaalt wat je kiest. Je krijgt bij de vrijblijvende kennismaking de volledige prijslijst en op deze pagina zie je een richtlijn van de verschillende bedragen voor de producten en digitalen. Het leuke is, jij kiest bij de reveal party wat bij jou past! 

Kun je een richtlijn geven over de investering van anderen die mij voorgingen?

Kan ik in termijnen betalen?

Wat betaal ik bij het boeken?

Zitten er foto’s of producten bij de Boudoir Belevenis inbegrepen?

Vond je het de investering waard?

Anderen aan het woord…. 

Powervrouw Jowieke 

‘Natuurlijk is het een behoorlijke investering, maar uiteindelijk kan je het zo duur maken als je wilt (met de producten die je aanschaft). De boudoir fotoshoot op zich was het echt waard, het is zo’n unieke ervaring. Echt zo’n cadeau dat je aan jezelf geeft. Dat vergeet je nooit meer.’

Powervrouw Tessa 

‘Ik heb uiteindelijk meer geld uitgegeven dan ik wilde. Het was voor mij zo’n bijzondere belevenis en ervaring dat ik achteraf geen spijt wilde hebben, omdat ik een goedkoper album had gekozen dat ik minder mooi vond of misschien niet die uitvergroting had gedaan. Ik vind ze allemaal heel mooi geworden en het zeker waard. Zo kan ik er nog heel lang op terug kijken.’

Powerkoppel Danielle en Christiaan

‘Ja, het is de investering waard en achteraf zeker. In het begin denk je wel: wat een hoop geld. Maar dan komt het kennismakingsgesprek en krijg je de leuke mailtjes voorafgaand aan de fotohoot. Dan weet je al dat het het geld zeker waard is. De Smederij in Epe is heel mooi en de kwaliteit van de producten is heel hoog.’

Powervrouw M. 

‘Ja het is een groot bedrag, maar dat ik zo anders na mijzelf ben ga kijken is voor mij onbetaalbaar en deze investering was het dubbbel en dwars waard.’

Powervrouw Renske

‘Het was wel echt een investering. Ik weet nu zelf dat ik het de investering meer dan waard vind voor mijzelf. Al was het drie keer zo duur, ik voel nu het effect en dat is (even cliché) goud waard!’

Welke lingerie trek je aan? Wat neem je mee naar de boudoir fotoshoot? In het Magazine van IvI fotografie lees je er alles over, meer dan 100 pagina’s met tips voor een optimale voorbereiding. In de lingerie style guide ontdek je welke lingerie bij jou past en met de handige checklist vergeet jij niets op de dag van je boudoir fotoshoot. Oh, en natuurlijk staan er nog meer verhalen in van vrouwen die je voorgingen. Laat je inspireren en geniet van de voorpret. 

Nieuwsgierig?


Dit magazine is exclusief voor vrouwen die de Boudoir Belevenis boeken. Je ontvangt het unieke magazine na definitieve boeking.

Heb je geboekt?

Dan krijg je het Boudoir 
Magazine cadeau

Ik zie je,
Liefs Ilona

Laten we elkaar ontmoeten

Ik ben benieuwd naar je

GA JIJ DE Boudoir Belevenis AAN

?