Aanbod

IK LAAT JE zien DAT JE mooi BENT ZOALS JE bent

Aanbod

IK LAAT JE zien DAT JE mooi BENT ZOALS JE bent

De Boudoir Belevenis

Je kijkt in de spiegel en je bent blij met wat je ziet. Dat wil toch iedereen? Boudoir fotografie is het vastleggen van jouw schoonheid, van jouw innerlijke kracht in een boudoir fotoshoot.

Ik laat je zien dat je mooi bent zoals je bent. Puur, sensueel, kwetsbaar en tegelijkertijd krachtig. Het draait niet om perfectie, het draait om echtheid, om puurheid. Jezelf accepteren en omarmen. Wees jezelf en straal!

Een boudoir fotoshoot is een belevenis. Vanaf het moment dat je me benadert tot en met… Ja, tot wanneer eigenlijk? Jij krijgt foto’s waar jij op staat zoals je bent en die jou het zelfvertrouwen geven dat jij verdient. Een geweldige belevenis met herinneringen die je nooit meer zult vergeten. 

… verbinding met je gevoel en sensualiteit
… jezelf zien zoals je nog nooit hebt gezien
… je lichaam omarmen en vieren 
… een unieke en onvergetelijke ervaring

Wil je…

…een powerboost aan zelfvertrouwen
…helemaal kunnen zijn wie je bent 
…meer zelfliefde en persoonlijke groei
…je op en top vrouwelijk en krachtig voelen

Benieuwd naar de werkwijze van de Boudoir Belevenis?

Dan is de Boudoir Belevenis echt iets voor jou!

Koppel Boudoir Belevenis

De Koppel Boudoir Belevenis is een extra optie bij de Boudoir Belevenis, oftewel deze is alleen te boeken in combinatie met individuele boudoir fotoshoot van de vrouw. Net als in de Boudoir Belevenis staat zij centraal. De koppel boudoir fotoshoot begint met foto’s van de vrouw alleen. Tussendoor zal de partner erbij komen en maak ik foto’s van jullie samen. 

De werkwijze van de koppel boudoir fotoshoot is het hetzelfde als de Boudoir Belevenis.

Wil je naast je de liefde voor jezelf ook de liefde tussen jou en je partner vastleggen? Jazeker, dat kan! Een Koppel Boudoir Belevenis is dé ultieme manier om jullie liefde voor elkaar te vieren. De tijd gaat al zo snel. Hoe tof is het om een blijvende herinnering te hebben aan hoe jullie nu zijn, puur en echt op beeld vastgelegd met een boudoir fotoshoot voor jullie als stel. Ik snap dat het spannend kan zijn. Geen zorgen, ik help jullie om het zo comfortabel mogelijk te maken. Zie het vooral als een intiem feestje van jullie samen. Geniet ervan. Wedden dat het jullie verbondenheid juist versterkt?

Goed om te weten

Ik kan van alles vertellen over de Koppel Boudoir Belevenis, maar dat kan een koppel dat het avontuur heeft beleefd veel beter. 

Het verhaal van Tessa en laurens

Ik ben Ilona, het gezicht achter IvI fotografie 

Mijn missie is vrouwen een beeld van zichzelf geven dat kloppend is met de realiteit. Niet het perfecte plaatje, maar gewoon zoals jij echt bent. Dan ben je op je mooist. Veel vrouwen kijken kritischer naar zichzelf dan de mensen om hen heen. Laat je niet tegenhouden door onzekerheden, omarm jezelf. Ik nodig je uit om opnieuw naar jezelf te kijken, zodat je kunt zien hoe prachtig je bent.
Bij een Boudoir Belevenis geef je je letterlijk en figuurlijk een beetje bloot. Daarom is het belangrijk dat de connectie tussen jou en mij goed is en dat je vertrouwen in me hebt.

Tijdens de Boudoir Belevenis mag ik een kijkje nemen in jouw wereld. Ben jij benieuwd naar meer over mij?

“Er valt meer te beleven buiten je comfortzone.”

Een super origineel cadeau voor je aanstaande en tegelijkertijd gun jij jezelf een geweldige belevenis die je nooit meer vergeet. Je aanstaande kun je dan verrassen met het eindresultaat. Meer over de Bruidsboudoir Belevenis.

Enkele redenen van anderen die je voorgingen

Dit kan gaan over het vieren van de liefde voor jezelf of de liefde tussen jou en je partner. Vier waar je staat in je leven met een Boudoir Belevenis, zodat je het moment voor altijd kunt blijven herinneren. 

Het leven vieren

Of je nu onzeker of juist zelfverzekerd bent, het een cadeau is voor jezelf of voor je partner, iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen reden om een boudoir fotoshoot te boeken. Jouw lichaam is iets om trots op te zijn. Gun jezelf deze onvergetelijke ervaring!

Bruidsboudoir Belevenis als voorbereiding op je bruiloft

Onzeker over jezelf? Of heb je een ander beeld van jezelf dan anderen van je hebben? De Boudoir Belevenis geeft je een boost aan zelfvertrouwen. Met deze boudoir fotoshoot zie jij jezelf terug zoals je nog nooit hebt gezien.

Dit kan van alles zijn. Je bent afgevallen of je hebt persoonlijke groei doorgemaakt. Een boudoir fotoshoot is een mooi moment om stil te staan bij jouw proces en een nieuw begin te maken.

Afsluiten van een proces

Zelfvertrouwen opbouwen

Misschien heb je enkele onzekerheden of zou je je lichaam anders willen zien. Toch is dit het lichaam dat jou heeft gebracht waar je nu bent. Dít lichaam vieren, puur zoals het is. Dít lichaam omarmen, mooi zoals het is.

Een cadeau voor jezelf, gewoon omdat je het verdient. Of je wilt je partner verrassen. Dit verwacht je geliefde nooit! Juist daarom is het zo leuk. Het mooiste cadeau dat jij je partner kunt geven, ben je zelf. Deze powervrouw verraste haar partner, lees hier haar verhaal. 

Cadeau voor jezelf of voor je partner

Accepteren en omarmen

‘WAUW! In één woord geweldig. Tijdens het selecteren van mijn favorieten werd ik helemaal gek. Hoe moest hier nu uit kiezen. ONMOGELIJK. De foto's (en de hele belevenis) gingen mijn verwachting te boven. Zo bijzonder om te ervaren hoe anders ik naar mezelf kijk nu. ‘Wow, ben ik dat?!’ De foto's doen me beseffen dat ik mooi ben. Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom ik me soms zo druk maak om mijn lijf. Ik raad iedereen aan om dit te doen als je onzeker bent over je lichaam. Niet alleen vanwege het resultaat, maar ook door de hele Boudoir Belevenis zelf. Ilona neemt de tijd, is deskundig en maakt er echt een feestje van. Samen met jou viert ze je lijf! En dat alleen is al een feestje waard.’

Daniëlle

‘Wat een bijzondere Boudoir Belevenis is dit! Aan iedereen die twijfelt, doe dit! Het is echt zo’n mooi cadeau aan jezelf en een boost voor je zelfvertrouwen. Ilona stelt je gelijk op je gemak en neemt je overal in mee. Het is echt een complete belevenis. Ilona maakt tijd voor je en er gaat zoveel vooraf aan het moment van de fotoshoot. Ik heb er lang naar uitgekeken en als cadeau voor mezelf ook visagie erbij geboekt. Esmiralda heeft dit super mooi gedaan! Tijdens de boudoir fotoshoot coacht Ilona je, ze doet de poses voor en ze herhaalt deze zo vaak als nodig is. Tussendoor laat ze alvast foto’s zien. Daardoor voelde ik me zo goed over mezelf dat het ‘voor de camera staan’ me steeds beter afging.’ 

Tessa

‘Wat een geweldige ervaring heb ik gehad! Bij de kennismaking klikte het direct met Ilona. Ze luisterde goed naar me en stond open voor mijn eigen wensen en ideeën. Toen de fotoshoot gepland stond kon de voorpret echt beginnen. Je hoeft geen stress te hebben over wat je aan moet trekken, gewoon meenemen wat je mooi vindt en aantrekken waarin jij je goed voelt. Ilona is heel benaderbaar en ze neemt je helemaal mee in het proces richting de fotoshoot. Ilona wist me heel vrouwelijk en krachtig neer te zetten op de foto’s. Ik kon niet geloven dat ik dat was toen ik de beelden zag! De hele Boudoir Belevenis was een avontuur. Zo veel spanning ik vooraf voelde, zo krachtig voelde ik me na afloop!’

Claudia

Lieve woorden van anderen die je voorgingen: 

volgende

vorige

Liefs Ilona

Gaan je ogen sprankelen? Stuur me dan vooral een berichtje. Ik ben benieuwd naar je.

JIJ bent HET WAARD!