De boudoir fotoshoot waarmee je je partner verrast met het eindresultaat.

February 15, 2022

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Hoe leuk is het om je partner te verrassen met mooie boudoir beelden van jezelf in lingerie? Dit verwacht je geliefde nooit!

Iedereen heeft zijn eigen reden om een boudoir fotoshoot te doen. Zelfvertrouwen opbouwen, je lichaam accepteren en omarmen zoals het is, of iets doen dat buiten je comfortzone ligt. En heb je er al eens aan gedacht hoe geweldig het is om je partner de beelden van je Boudoir Belevenis cadeau te geven? Wedden dat je partner onder indruk is? Over lef gesproken!

Melissa wilde haar partner verrassen en hield haar boudoir fotoshoot voor hem geheim.

Het verhaal van Melissa haar Boudoir Belevenis…

Op Instagram kwam ik een foto tegen van IvI fotografie die direct mijn aandacht trok omdat hij zo opvallend was, een vrouw in lingerie op een hooibaal. De foto vond ik niet alleen opvallend, maar ook vooral heel erg krachtig en mooi. Ik wist op dat moment überhaupt nog niet wat boudoir fotografie was, maar puur omdat de foto me zo raakte besloot ik IvI fotografie te volgen. Uiteraard kwam ik daardoor vaker foto’s van Ilona tegen die mijn nieuwsgierigheid prikkelden en ik besloot haar website eens op te zoeken. Toen werd me duidelijk wat boudoir fotografie inhield. Hoewel ik het best spannend vond en het eigenlijk nooit voor mezelf bedacht zou hebben, voelde ik dat ik een boudoir fotoshoot wilde doen en dan absoluut bij Ilona!

De kennismaking

Gelukkig kon ik vrij snel terecht voor een kennismaking. Ik wist vooraf al zeker dat ik een fotoshoot wilde doen en na de kennismaking was ik daar nog meer van overtuigd. Het contact met Ilona voelde snel heel veilig en vertrouwd. Ze nam alle tijd en tijdens de kennismaking hebben we dan ook over heel veel dingen kunnen kletsen. Ze stelde vragen die me écht aan het denken zetten, daar houd ik van.

Buiten mijn comfortzone

Voor mij was het een besluit dat om veel meer draaide dan alleen maar mooie foto’s. Ik wilde mezelf uitdagen om iets buiten mijn comfortzone te doen en afrekenen met de negatieve ideeën die ik soms nog over mijn lichaam had. Al pratende met Ilona ontdekte ik dat het voor mij super belangrijk is om een goed voorbeeld te geven aan mijn dochter wat betreft het omarmen en vieren van je lichaam. Dit was dan ook mijn grootste drijfveer om voor de boudoir fotoshoot te gaan. Natuurlijk zijn ook de foto’s heel belangrijk. Ilona liet me veel voorbeelden zien en stelde vragen om te achterhalen wat ik mooi vond. Vervolgens kon het aftellen tot de fotoshoot beginnen.

Verrassing voor mijn partner

Ik had ervoor gekozen om mijn partner niets te vertellen over mijn avontuur. Het leek me geweldig hem te verrassen met het resultaat. Ik kon Ilona in die periode altijd appen als ik zelf nog ideeën had, er vragen opborrelden of als er onzekerheden om de hoek kwamen gluren. Ook ben ik nog een keer bij haar geweest om lingerie te passen uit haar client closet. Dit vond ik super fijn en ik zou het elke vrouw aanraden. Niet alleen krijg je de kans om mooie setjes te passen, je krijgt ook nog eens advies van Ilona. Daarnaast was het voor mij heel helpend al eens in lingerie voor haar te hebben gestaan, zodat dat niet op de dag van de fotoshoot voor het eerst zou zijn.

Kwetsbaarheid en kracht

En toen was die dag eindelijk daar… en had ik met mijn hele gezin buikgriep! Enorm balen, maar gelukkig kon ik de fotoshoot verzetten. Moest ik weer even wachten, maar het was natuurlijk belangrijk om goed fit te zijn tijdens de fotoshoot. Tijdens de herkansing was ik weer helemaal fit, maar toch wel een beetje gespannen. Toen ik ‘De Smederij’ in Epe binnenliep, raakte ik er direct door betoverd. Die plek is zo mooi en zelfs als je geen fotograaf bent, zie je de vele mogelijkheden die het heeft. De spanning was er in het begin best nog een tijdje, maar werd elke minuut iets minder. Ilona hielp me super goed met het aannemen van mooie en sexy poses. Ze liet me tussendoor ook vast wat beelden op haar camera zien en daar groeide mijn zelfvertrouwen enorm van.

Een hilarisch moment was toen het zonnetje even doorbrak en we alles uit handen lieten vallen waar we mee bezig waren, om snel naar de andere kant van de kamer te rennen voor een mooi shot met de prachtige lichtinval door de hoge ramen. Tijdens de fotoshoot was er steeds een mooie afwisseling tussen kwetsbaarheid en kracht, ik voelde me super gezien en gewaardeerd. Al zou ik geen enkele foto krijgen, alleen al de fotoshoot zelf was de hele Boudoir Belevenis meer dan waard.

Op date naar de reveal party

Maar natuurlijk waren die foto’s er wel en na een poosje wachten was het tijd voor de reveal party! Tegen mijn partner zei ik dat we op date gingen. Hij had geen idee wat we werkelijk gingen doen. Hier hadden Ilona en ik al best wat voorpret over gehad. Ilona opende de deur met champagne in de hand en binnen stonden allemaal lekkere hapjes klaar. Zonder verder iets te zeggen speelde ze de video met mijn foto’s af. Op de achtergrond klonk de door mij gekozen muziek. Zowel mijn man als ik zaten ademloos te kijken. Ik kan eigenlijk niet goed beschrijven wat ik voelde, trots komt nog het meest dichtbij denk ik. We kletsen daarna even over het hele proces. Nu kon ik het eindelijk aan mijn man vertellen, nadat ik zo mijn best had moeten doen om alles geheim te houden. Zo had ik het Boudoir Magazine en de lingerie verstopt en vond hij het wel vreemd dat ik op de dag van de fotoshoot zo schoon en mooi opgemaakt van mijn ‘werk’ (ik werk met paarden) thuiskwam. Tijdens de reveal party namen we alle foto- en productopties door. Er staan nu twee mooie producten in ons huis die me nog dagelijks aan dit avontuur herinneren.

Voorbeeldrol voor mijn dochter

Ik vind het geweldig dat mijn dochter opgroeit met die krachtige en sensuele beelden van haar moeder in huis. Zoals ik me tijdens de fotoshoot voelde, hoop ik dat zij zich altijd mag voelen: trots, krachtig, dankbaar, vrouwelijk en mooi. Oh ja, toen ik mijn man na de reveal party vroeg wat hij had verwacht dat we zouden doen op de date, zei hij dat hij dacht dat we naar relatietherapie zouden gaan omdat ik er zo mysterieus over deed…

Ik voelde me super gezien en gewaardeerd.

Liefs Melissa

Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten. Stuur mij vooral een bericht via het contactformulier.
Ik zie je

Liefs Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN