Omarm jezelf, een mooie stap in je persoonlijke ontwikkeling. 

June 19, 2022

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk bloot. Hoe krachtig is dat?

Jezelf zien zoals je jezelf nog nooit hebt gezien. Puur, krachtig, zacht en vrouwelijk. Een boudoir fotoshoot draagt gegarandeerd bij aan een positiever, warmer, liefdevoller zelfbeeld. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf zijn. Geef je over aan het voelen en omarmen van je lijf.

De ervaring van powervrouw Naomi

Tijdens de Boudoir Belevenis omarmde Naomi zichzelf. Het grootste kado wat ze zichzelf op dat moment kon geven. Hierbij het inspirerende verhaal van powervrouw van Naomi in beeld en tekst.

Het jaar 2022 is voor mij op een wel heel bijzondere manier gestart met een Boudoir Belevenis bij Ilona. En een belevenis is het zeker! Afgelopen twee jaar heb ik meerdere fotoshoots gehad, om comfortabel te worden met de camera en ook om mezelf volledig te omarmen voor wie ik ben en hoe ik eruitzie. Eenieder is immers mooi op zijn/haar eigen authentieke wijze.

De Belevenis bij Ilona gaat veel verder dan een gewone fotoshoot. Je geeft jezelf bloot; letterlijk en figuurlijk. Kwetsbaar, open en nieuw. En hemeltjelief, wat gun ik dit iedere vrouw (en man)! Een dag in het teken van YOU, YOU & YOU! 

Ilona ziet jou, ze ziet jou écht! Wie je bent, je kracht, je talenten. Van binnen en van buiten. Naast de foto’s en de hele belevenis is dit voor Boudoir Belevenis, zowel tijdens de fotoshoot als bij de reveal party, waar jij jouw foto’s te zien krijgt. Wát een feest! Ilona maakt hier ook echt een party van. Er staan bubbels en lekkers klaar bij binnenkomst: een warm, liefdevol & welkom ontvangst.

Ik heb álle foto’s besteld van de Boudoir Belevenis omdat ik werkelijk alle foto’s mooi vind. Sommige laat ik afdrukken en krijgen een mooie plek in mijn nieuwe woning. Wát een cadeau aan jezelf (of voor iemand anders. 

Wat het mij gebracht heeft?

Een nog veel mooier, warmer en liefdevoller beeld van mezelf. Zowel uiterlijk als innerlijk. Nog zelfverzekerder in mijn eigen schoenen staan (en op blote voeten).
Ilona heeft de kracht en het talent om jou werkelijk te laten zien wat zij ziet als ze naar je kijkt. Ze kijkt niet alleen naar de buitenkant. Ze ziet jou écht voor wie jij bent. Ik voel me zo enorm gezien door Ilona en ben mega dankbaar én trots dat ik dit gedaan heb.

De tekst in de video:

Nou, ik heb net de Boudoir Belevenis gedaan samen met Ilona en dat was echt een cadeautje. Ik zou zeggen: elke vrouw moet dit gewoon doen. Ilona creëert een hele fijne, veilige setting waardoor je je heel vrij kunt bewegen. Je bent natuurlijk best kwetsbaar in lingerie of naakt maar net waar je zelf voor kiest. Ik voelde me in ieder geval heel prettig en veilig. En vooral heel gezien door Ilona. Ik heb drie mooie setjes aan mogen doen. Ik ben mooi in de make-up gezet door Chantal. 

Ik heb vorig jaar een behoorlijk bewogen jaar gehad en mijn algemene thema was vrouwelijkheid en vrouwelijke energie en zachtheid. Deze Boudoir Belevenis is zo’n mooi kroonjuweel op mijn jaar van zachtheid en ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s.

Liefs Naomi

Benieuwd naar meer informatie over de werkwijze van de Boudoir Belevenis?

Klik dan vooral op deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN