Koppel Boudoir. Het is meer dan alleen een boudoir fotoshoot.

January 6, 2022

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Een blijvende herinnering aan jullie liefde met een boudoir fotoshoot voor jullie samen.    

Willen jullie de liefde vieren? Dit keer niet tijdens een romantisch etentje of een dagje sauna? Echt een keer wat anders dan anders doen? Al eens aan een Koppel Boudoir Belevenis gedacht? Ja, het vraagt een beetje lef (iets met buiten je comfortzone), maar tegelijkertijd is het zo’n gaaf en intiem avontuur om samen te beleven!

Hoe tof is het om boudoir foto’s te hebben waarop jullie kunnen zien hoe gek jullie op elkaar zijn. Foto’s waar jullie verbondenheid en het plezier vanaf spat. Puur en echt. Zie je het al voor je, die prachtige uitvergroting op de slaapkamer of kies voor het luxe album met een uitgebreide collectie van jullie allermooiste foto’s.

Jullie liefde samen vieren.

Waarom zouden jullie voor een Koppel Boudoir Belevenis kiezen?

Echt iets dat jullie als stel samen kunnen beleven. Het is een complete belevenis. Niet alleen de fotoshoot zelf, maar ook de hele voorbereiding, zoals het shoppen van lingerie en het bepalen van de locatie. Een boudoir fotoshoot is dé perfecte reden om lingerie te shoppen. Samen of verras elkaar tijdens de fotoshoot. Dames kunnen natuurlijk ook gebruik maken van mijn client closet.

Jullie liefde in het hier en nu vastleggen

Hoe vaak staan we nu echt stil? En genieten we echt van het moment? Voor je het weet zijn we jaren verder. De Koppel Boudoir Belevenis is een ideale gelegenheid om samen te genieten van het hier en nu. Jullie liefde en intimiteit op een stijlvolle manier vastleggen, zodat jullie er later samen met een grote glimlach op terug kunnen kijken.

Een uniek cadeau voor elkaar

Hoe leuk is het om elkaar de Koppel Boudoir Belevenis cadeau te geven. Dit verwacht je partner nooit!

Goede reden voor een nachtje weg

De koppel boudoir fotoshoot kan alleen in De Smederij in Epe, een prachtig pand met industriële look, of in de natuur plaatsvinden. Boek er een superleuk hotel of airbnb bij, dan plakken jullie er gelijk een romantisch nachtje aan vast. Ik heb een lijst met toffe plekken.

Goed om te weten

De Koppel Boudoir Belevenis is een extra optie bij de Boudoir Belevenis, oftewel deze is alleen te boeken in combinatie met individuele foto’s van de vrouw. Net als in de Boudoir Belevenis staat zij centraal. De koppel boudoir fotoshoot begint met foto’s van de vrouw alleen. Tussendoor zal de partner erbij komen en maak ik foto’s van jullie samen. De werkwijze van de koppel boudoir fotoshoot is het hetzelfde als de Boudoir Belevenis.

Jullie bepalen de grens

Ik snap dat het spannend kan zijn. Geen zorgen, ik help jullie met poseren om het zo comfortabel mogelijk te maken. Jullie geven zelf aan wat jullie wel en niet willen. Het gaat erom dat jullie genieten van een mooie, intieme en vooral leuke dag samen met als resultaat prachtige, stijlvolle, professionele beelden.

De ervaring van Tessa en Laurens

Tessa en Laurens hebben de Koppel Boudoir Belevenis meegemaakt. Lees vooral verder hoe zij de Koppel Boudoir fotoshoot hebben ervaren.

Waarom hebben jullie voor de Koppel Boudoir Belevenis gekozen?

Laurens: Na 12 jaar geen contact zijn wij elkaar weer tegengekomen. Wij hadden verkering als tieners en we vonden de koppel boudoir fotoshoot een mooie manier om onze hernieuwde liefde vast te leggen. We hadden er zoveel zin in!
Tessa: Mijn doel voor het jaar was om me vrouwelijker te voelen, alleen ik kwam niet zo goed in mijn lichaam. Door de fotoshoot met Ilona kon ik in contact komen met mijn vrouwelijkheid, mede dankzij de mooie lingerie en gave locaties, en kon ik mij heel vrij bewegen. Geweldig om op beeld te zien hoe mooi het is als je je vrij voelt in verbinding met je lichaam.

Wat heeft het opgeleverd?

Naast dat wij een prachtige dag hebben gehad samen, hebben wij nu supermooie foto’s die onze liefde en seksualiteit weergeven. Seksualiteit staat voor ons voor creativiteit en levenslust. Wij hebben gekozen voor de folio box en die staat in onze woonkamer. Iedereen mag het zien.

Wat was het leukst?

Het leukst vonden wij om te ervaren dat je aan het begin van de boudoir fotoshoot nog een beetje het ongemak voelt (je kijkt ernaar uit maar toch voel je ook lichte zenuwen) en aan het einde van de dag voel je de vrijheid en speelsheid. Die verandering is heel tof om te voelen. Dan is het gewoon jammer dat de dag het alweer voorbij is!

Wat was het leukst aan de reveal party?

Het leukste van de reveal party was dat je plots alle boudoir foto’s achter elkaar op z’n mooist voorbij ziet komen. Heel bijzonder om te ervaren dat Ilona dankzij de voorafgaande gesprekken heel goed heeft aangevoeld wat we wel en niet mooi vonden. Onze monden vielen open. Er was wat tijd overheen gegaan en met de foto’s herbeleefden wij de dag!

Benieuwd wat de reveal party is? Lees het in de werkwijze van de Boudoir Belevenis.

Wat heeft jullie verrast?

Dat we samen ook zo’n lol maakten en op een andere manier naar elkaar keken. Je ziet je partner in zijn/haar kracht op een foto. Zelfverzekerd en goed in zijn/haar vel. Niets sexyer dan dat!

Welke tips zou je meegeven aan andere koppels als voorbereiding op de Koppel Boudoir Belevenis?

Bereid je niet al te veel voor. Zoek inspiratie maar ga niet te veel op boudoir poses oefenen. Wees samen zoals jullie dat thuis ook zijn. Wees spontaan in jullie liefde en aanrakingen. Doe wat normaal ook natuurlijk voor je voelt zonder er al te veel over na te denken. Zo krijgen je de meest unieke foto’s, en legt Ilona jullie vast zoals jullie écht zijn.

Een kijkje achter de schermen:

De Boudoir Belevenis kun je op verschillende locaties laten plaats vinden. Benieuwd naar de locaties?

Bekijk vooral de locatie pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN