Een boudoir fotoshoot speciaal voor jou als bruid.

February 20, 2023

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Heb je er al eens aan gedacht om je aanstaande te verrassen met Bruidsboudoir foto’s?

De Bruidsboudoir Belevenis is volledig op jou gericht en op maat gemaakt. Jouw bruidsaccessoires zijn een belangrijk onderdeel van de styling voor deze boudoir fotoshoot. Als dat niet persoonlijk is! Denk aan een spannende topless foto achter je sluier of een mooi detailshot van je prachtige bruidslingerie. Een sensuele fotoshoot. Zie je het voor je? Oh, en heb je een kousenband? Die doet het altijd goed op de foto. En wat te denken van je verlovingsring en je trouwschoenen. Ik kan daar zo veel leuks mee doen. Heb je eigen ideeën voor deze boudoir fotoshoot? Geweldig!

Het kan niet anders dan dat je aanstaande compleet verrast en trots is als hij jou zo vrouwelijk, classy en sensueel op de boudoir foto’s ziet. Wedden dat de boudoirfoto’s later net dat beetje extra toevoegen aan alle mooie herinneringen aan jullie onvergetelijke dag?            

Welke bruidsaccessoires neem je mee naar de boudoir fotoshoot?

Denk vooral aan:

  • Bruidslingerie
  • Verlovingsring
  • Sluier
  • Trouwschoenen
  • Kousenband
  • Trouwkaart
  • Een foto van je aanstaande

Heb je eigen ideeën voor deze boudoir fotoshoot? Geweldig!

Combineer je proef bruidsmake-up met een boudoir fotoshoot

Waarschijnlijk laat je de visagie en haarstyling op je trouwdag verzorgen door een professional. Hoe leuk is het om de proef bruidsmake-up te combineren met jouw boudoir fotoshoot. Je laat je eerst mooi opmaken om vervolgens ontspannen en stralend voor mijn lens te staan. Zo sla je twee vliegen in een klap en kom je alvast lekker in de wedding mood!

Ashley over haar Bruidsboudoir Belevenis:

‘Mijn aanstaande heb ik verrast met de mooie foto’s die gemaakt zijn tijdens de Bruidsboudoir Belevenis. Verschillende details van de bruiloft, zoals mijn sluier en bruidsboeket, kwamen terug in de foto’s. Zo leuk! Het was een geweldige dag. Ilona luisterde echt naar mijn wensen en ze stelde me op mijn gemak. En wat een fantastische foto’s!

Op de foto’s zie ik mezelf terug als mooie zelfverzekerde vrouw. En dat ben ik ook! De foto’s voegen net dat beetje extra toe aan al die mooie herinneringen aan onze onvergetelijke trouwdag. Ik raad de Bruidsboudoir Belevenis zeker aan als je een cadeau voor je aanstaande zoekt. Mijn partner was zeer aangenaam verrast. Hij had nooit verwacht dat ik me zo vrij en zelfverzekerd in lingerie zou durven laten vastleggen. Hij was al trots op me, nu helemaal! En dat maakt mij dan weer helemaal blij!’

Enthousiast?

Wil je weten of een Bruidsboudoir Belevenis iets voor jou is? Neem gerust contact met me op. Ik raad je aan mij minimaal 6 maanden voor je huwelijk te benaderen, liefst nog eerder. Zo heb jij ruim de tijd om de accessoires te regelen en te genieten van de voorpret! Daarnaast is er dan voldoende tijd om het luxe album en/of andere fotoproducten voor je trouwdag af te leveren. 

Dit is jouw moment…

IvI fotografie is partner van Trouwen in Twente. Bij Trouwen in Twente vind je de leukste leveranciers voor jouw bruiloft! 

Ga je binnenkort trouwen?

Een Bruidsboudoir Belevenis is een super origineel cadeau en tegelijkertijd gun jij jezelf een geweldige belevenis die je nooit meer vergeet. 

Stuur mij vooral een berichtje en we kletsen verder.
Liefs Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN