Een bijzonder avond in het theater met William Rutten…

April 23, 2023

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Wat als een gewone avond in het theater begon, werd een hele bijzondere avond.

Mijn moeder en ik gaan wel vaker naar het theater. Dit keer zitten we in de zaal bij de theatervoorstelling van William Rutten. Je kent hem wellicht als jurylid van het televisieprogramma ‘Het perfecte plaatje’. In zijn voorstelling vertelt hij aan de hand van foto’s zijn levensverhaal. Wat een sympathieke en bijzondere man! Als er iemand is die echt voor zijn passie gaat, dan is hij het wel! Wat een lef heeft hij getoond om zijn doel te bereiken als fotograaf. Het bewijst maar weer eens dat als je echt graag iets wilt, dan moet je er zeker voor gaan!

Het verloop

Net voor de pauze kondigt William Rutten aan dat je hem een zelfgemaakte foto mag sturen. De drie foto’s die hij het meest bijzonder vindt worden dan later in de spotlights gezet. De meeste aanwezigen wisten dit vooraf, maar laat ik dit nou niet weten en dus ook helemaal niets voorbereid hebben. Zo had ik bijvoorbeeld ook geen visitekaartjes bij me, want ik ging toch gewoon naar het theater? De pauze duurt maar kort en daarom heb ik snel een screenshot gemaakt van een van mijn favoriete boudoir foto’s uit een boudoir fotoshoot die op mijn Instagram staat.

Totaal overrompeld

Na de pauze begint William Rutten met het bespreken de foto’s en pats….. mijn boudoir foto uit een van mijn boudoir fotoshoots levensgroot op het theaterscherm. Wauw! Ik was totaal overrompeld. William Rutten gaat persoonlijk met mij in gesprek in het theater met al het publiek erbij. Spannend maar ook zo gaaf! Hij vindt het een krachtig, vrouwelijk beeld en kan zien dat de foto is gemaakt door een vrouwelijke boudoir fotograaf. Hoe hij dat ziet? Hij is van mening dat vrouwen toch echt op andere details letten dan mannen. Bij mijn foto ziet hij het aan de manier waarop de vingers op de grond liggen. Wat tof dat hem dit opvalt!

William Rutten over de foto

‘Hij is zo gracieus, hij is zo vrouwelijk en zo sterk. Alleen al dat handje, hoe dat ligt. Je hebt echt op alle details gelet. Dat vind ik heel mooi om te zien. Je hebt niks aan het toeval overgelaten.Net, een klein dingetje die je ziet en verder helemaal niks. Het is heel keurig, maar heel sterk. Het is echt een heel mooi beeld.’

Wat super leuk is, is dat mijn moeder het hele gesprek met William Rutten heeft gefilmd. Gelukkig, want op dat moment was ik compleet verrast. Zo kan ik het nog vaak terugkijken. Ik lijk wel zo zeker als boudoir fotograaf, maar ook ik heb soms mijn onzekere dagen en dan helpen zulke beelden.

Hieronder mijn moeders filmpje. Het is iphone-kwaliteit, maar daar gaat het natuurlijk niet om:

Maar dat was nog niet alles…

Op zondagochtend werd ik wakker en was mijn Instagram ontploft. Ik had geen idee wat er aan de hand was, maar ik kreeg er ineens zoveel nieuwe volgers bij. Ik keek op mijn Instagram en toen bleek dat onderstaand berichtje werd gedeeld door William Rutten.

Wauw! Wat tof!! Ik kreeg hele leuke gesprekken met mijn nieuwe volgers en zo gaaf dat ze me nu vonden en mijn boudoir fotografie konden zien!

Wil je het bericht zien?

Het bericht

Mijn 111e gekozen portfolio is van Ilona van Ingen en je kunt haar volgen via @ivifotografie. Ook bij mijn theatervoorstellingen ben ik op zoek naar nieuw talent en de afgelopen week zat Ilona bij mij in de zaal en stuurde deze naar mij toe. Een krachtig een prachtig beeld dat met zoveel liefde en respect gemaakt is dat ik nieuwsgierig werd naar haar overige werk. En ook dat mocht er allemaal zijn. Ilona is boudoir fotografe voor vrouwen en koppels en er is duidelijk te zien op haar foto’s dat ze mensen op hun mooist in hun kracht op beeld wil zetten.

Boudoir fotografie is steeds populairder aan het worden, het is voor veel mensen een manier om het zelfvertrouwen een boost te geven. Een spoedcursus “ik mag er zijn”.

Je vertelde mij ook dat deze vorm van fotografie het moeilijk heeft op social media, omdat je steeds weer met censuur te maken hebt …… het lijkt ook wel dat alles mag tegenwoordig, behalve een stukje blote huid.

Ik snap heel goed na je ontmoet te hebben dat mensen zich enorm op hun gemak bij je voelen. Heel veel succes met je fotografie en dank dat ik je beelden mocht delen.

Bovenstaande foto’s heeft William Rutten gedeeld op zijn Instagram. Het bericht is gedeeld op 23 april 2023.

Shadow ban

De meesten weten het misschien wel, maar ik ben al jaren in een Shadow ban vanwege de content van mijn boudoir fotoshoots. Mijn boudoir foto’s zijn te naakt voor Instagram. Ik ben daardoor alleen maar te vinden als je mijn hele Instagram naam intypt. En daarmee bedoel ik echt tot en met de laatste letter, want anders zie je me niet. Dus wat gebeurt er? Veel mensen haken al eerder af en dat is precies wat Instagram wil.

Eigenlijk vind ik het tofste dat William Rutten boudoir fotografie op de kaart heeft gezet met zijn bericht! Hij liep ook het risico om de Shadow ban te krijgen en toch koos hij ervoor om mijn boudoir foto te delen. Ik wist niet dat hij dit zou doen en was helemaal blij verrast!

Dank je wel William, dat jij boudoir fotografie meer in de schijnwerpers hebt gezet. Dat jij ook ziet dat een boudoir fotoshoot vrouwen een powerboost aan zelfvertrouwen kan geven! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN