Een koppel boudoir fotoshoot in het buitenland is echt wel next level! 

June 1, 2023

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Terwijl de poolboy rustig blaadjes uit het zwembad vist, poseren Babs en haar partner daar in sexy lingerie alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Babs en haar partner Christiaan besloten er samen een paar dagen tussenuit te gaan en combineerden dat met de Koppel Boudoir Belevenis in het buitenland. Lees hier hoe zij hun liefde voor en met elkaar vierden.

Het verhaal van Babs

Tijdens het organiseren van onze bruiloft viel het ons op dat we tijd te kort hadden door alles wat steeds ‘tussendoor kwam’. Dus hadden we bedacht dat het een goed idee zou zijn om er een paar dagen tussenuit te gaan zodat we geen afleiding hadden van andere mensen, activiteiten, dingen, feestjes, werk etc. Vlak nadat we dit bedacht hadden stond er een afspraak met Ilona gepland om ons prachtige album van onze koppel boudoir fotoshoot in ontvangst te nemen. Ilona vertelde dat ze binnenkort een tripje had geboekt naar Zakhyntos en dat een boudoir fotoshoot in het buitenland wel echt op haar bucketlist stond. SAY NO MORE! We pakten onze agenda erbij en we kwamen erachter dat de dagen dat wij van plan waren er even tussenuit te stappen overeenkwamen met de vakantie die Ilona geboekt had. Eigenlijk hadden we direct het gevoel ‘dit moeten we doen!’ Met de bruiloft in ons achterhoofd en de mooie beelden die we dan ook nog konden gaan gebruiken voor en tijdens de bruiloft, was dit de perfecte combinatie. Zo gezegd, zo gedaan. Tickets geboekt, hotel erbij, let’s go! 

Boudoir in alle vroegte bij zonsopgang

Aangekomen in Zakhyntos was het prachtig weer, perfect dachten wij, haha. Maar wij zijn natuurlijk geen boudoir fotograaf. Al snel leerden we van Ilona dat de zon eigenlijk niet je beste vriend is tijdens een boudoir fotoshoot in de buitenlucht. We hebben een aantal, alsnog prachtige foto´s gemaakt, maar er was iets wat het allemaal nog beter en mooier zou maken: de zonsopgang. Nu ben ik geen ochtendmens dus dat vond ik nog best een spannend idee. Stel je voor…. dat mijn slaperige hoofd de foto’s zou verpesten?! Maar goed, ik wilde geen spelbreker zijn natuurlijk. Dus in alle vroegte, het was zelfs nog donker, reden wij in onze gehuurde bolide richting Ilona. We moesten heel zachtjes doen en stiekem naar het zwembad sluipen, want we wilden niemand wakker maken. De foto’s waren echt bizar mooi. Ik had nooit verwacht dat het licht van de opkomende zon zoveel zou doen voor de boudoir foto’s. Ondertussen was de poolboy ook ontwaakt en viste rustig de blaadjes uit het zwembad, terwijl wij daar allemaal prachtige sexy beelden aan het schieten waren. Ik vraag me nog steeds af wat hij gedacht moet hebben, haha! 

Strompelend over stenen

We besloten nog naar een privé-strandje te gaan, een stukje verderop. Ilona had vooraf research gedaan en dit unieke plekje gevonden. We maakten een aantal beelden met de drone, echt heel gaaf! Het enige nadeel van het strandje was dat er overal stenen lagen. Dus het was nogal een onderneming om op je blote voeten op de juiste plekjes te komen. Maar wat hebben we gelachen! Als we het gefilmd hadden, dan had je je rot gelachen: een halfblote man en vrouw die strompelend door het water lopen, en kreten zoals auwww, aaah, shit, kak, potver. Maar de prachtige ‘Adam en Eva’ foto’s waren de stenen en vroege ochtendexpeditie in Zakhyntos helemaal waard. Daarna reden we nog naar een zandstrand. Hier waren wel wat meer mensen en de zon begon zich al een beetje te positioneren op het punt dat het licht niet meer fotowaardig genoeg was. Toch wist Ilona precies hoe we hier ook weer een aantal prachtige boudoir foto’s konden maken. 

Comfortabel met ‘naakt zijn’

Een grappig detail is dat je steeds meer comfortabel wordt met ‘naakt zijn’. Dus ook op een strand waar andere mensen zijn, gooi je vrij makkelijk je kleding over de rotsen. Het is mooi om te ervaren dat je geen schaamte meer ervaart, omdat je zo tevreden bent met jezelf na het zien van foto’s waar jij zo mooi op staat. Jij ben het echt zelf, maar je hebt jezelf er nooit de credits voor gegeven. We hadden natuurlijk al eerder een boudoir fotoshoot gedaan met Ilona, maar boudoir foto’s in de buitenlucht én in een ander land is wel echt next level. Next level vanwege het bijzondere licht waar Ilona mee kon werken en de natuur die een hele andere sfeer geeft aan de foto’s. Maar ook door het ervaren van een andere vorm van vrijheid en de extra ontspannen sfeer omdat je op vakantie bent. 

Gun jezelf een tastbare herinnering

Ik heb trouwens niks terug kunnen zien van mijn ochtendhoofd! We hebben ervoor gekozen om een album te laten maken van onze boudoir foto’s. We vinden het heel waardevol om er samen doorheen te bladeren, omdat het gewoon fijn is om te zien hoeveel geluk we hebben met elkaar. Daarbij is het echt anders om een foto te zien die in goede kwaliteit is afgedrukt dan op een scherm. Dat geeft veel meer beleving en detail. Ik zou het echt iedereen aanraden. Al laat je er maar een paar afdrukken in goede kwaliteit. Gun jezelf dat. Het is zo mooi en fijn om te herinneren hoe gelukkig je samen bent, maar ook met jezelf. En ja, we zijn in september 2023 getrouwd! Het is dus naast de boudoir fotoshoot in Zakhyntos ook gelukt om onze bruiloft te plannen en te organiseren.

Een illustratie van onze mooiste boudoir foto

Wat ik ook echt iedereen zou aanraden trouwens, lekker in de verliefde vibes aan het zwembad gaan liggen met je laptopje, nadat je net mooie, verliefde, sexy boudoir foto’s hebt gemaakt samen en je helemaal in je love bubbels bent. Dit maakt het leuker en makkelijker om de mooiste, liefste woorden voor elkaar op papier te zetten voor bijvoorbeeld de bruidsceremonie. Dat geeft uiteindelijk ook de foto’s nog meer (verliefde) lading. Ik moet nu direct aan een van de foto’s denken, waar we hand in hand in onze blote billen door de zee lopen. Deze foto staat voor mij echt symbool voor ons huwelijk. Ervoor kiezen om samen het leven te willen delen, zonder concessies te hoeven doen om het te laten werken, elkaar vrijheid gunnen en respect hebben voor elkaars grenzen en behoeftes. We hebben er dan ook voor gekozen om deze foto op de voorkant van ons album te zetten in de vorm van een illustratie. 

Toffe videokaart cadeau

Ilona wist ons ook nog te verassen met een super toffe videokaart waar een aantal foto’s onder begeleiding van toepasselijk muziekje voorbijkomen in een soort slideshow, echt heel tof! En natuurlijk hebben we gekozen voor de folio box met tien verschillende foto’s, die blijft leuk. Daar zit een standaardje bij waardoor je een foto ergens neer kan zetten en later kan wisselen.

Het was weer een hele belevenis waar ik mega dankbaar voor ben en de rest van mijn leven van kan genieten!

Liefs Babs

Wil je meer weten of een Boudoir Belevenis in het buitenland?

Neem dan contact met mij op en we kijken naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN