Voordelen van visagie & haarstyling bij je boudoir fotoshoot!

February 18, 2024

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Zie het uit handen geven van visagie & haarstyling als een extra verwennerij voor jezelf!

Het maakt de Boudoir Belevenis wel heel compleet, omdat je zorgeloos en nog meer ontspannen aan je boudoir fotoshoot begint. Reken maar dat je dit ook uitstraalt op je foto’s!

Voordelen van visagie & haarstyling bij je boudoir fotoshoot

Alle voordelen op een rij:

– Benadrukken van natuurlijke schoonheid: Een professionele visagist weet precies hoe ze jouw sterke punten met make-up kan accenturen, zodat jij nog positiever naar jezelf kunt kijken.

– Verbergen van onvolkomenheden: Met de juiste make-up kunnen kleine imperfecties zoals bijvoorbeeld een puistje of vlekken gecamoufleerd worden. Geen zorgen, het blijft altijd natuurlijk.

– Besparing van tijd en stress: Opstaan, douchen en je haren wassen, je spullen pakken en op pad gaan. Dat is het enige wat je hoeft te doen. Hoe relaxt!

– Vergroten van zelfvertrouwen: Hoe mooier jij jezelf ziet, hoe zelfverzekerder en krachtiger je bent. Dat heeft echt positief effect op de manier waarop jij voor de camera staat.

– Ontspanning en gezelligheid: Terwijl de visagist met je bezig is, kun je alvast lekker ontspannen en genieten in de stoel. En daarnaast is het ook nog eens gewoon gezellig!

– Wist je dat er tijdens de boudoir fotoshoot ongeveer 50% van je make-up wordt weggeflitst door de camera? Om dat risico te vermijden kan het daarom fijn zijn om je make-up professioneel te laten verzorgen.

Het vaste team voor visagie & haarstyling voor de boudoir fotoshoot

IvI fotografie heeft een vast team van visagisten, waaronder Cailey en Esmiralda. Zij hebben veel ervaring in visagie & haarstyling bij boudoir fotoshoots. Voorafgaand aan de Boudoir Belevenis maak je altijd eerst kennis met de visagiste tijdens een online meeting. Dan kun je je wensen alvast bespreken en het is prettig dat je elkaar al eens hebt gezien en gesproken.

Maak kennis met Cailey en Esmiralda, de visagisten voor jouw boudoir fotoshoot

Ik ben Cailey, geboren en getogen in Twente, tegenwoordig wonende in de Achterhoek. De liefde doet je verhuizen zeggen ze wel eens… Ik heb een kapsalon aan huis en verzorg daarnaast haar en make-up voor boudoir fotoshoots, bruidsfotografie en zakelijke fotoshoots. Eigenlijk kun je me overal voor inzetten, zolang ik de persoon in mijn stoel net dat beetje extra aan de buitenkant kan geven om nog meer te stralen. Dat vind ik het meest toffe en het is de reden waarom ik het vak ben ingegaan. Ik doe dit werk al meer dan tien jaar met veel plezier en volg nog altijd cursussen om goed bij te blijven.

Wat weten de meeste mensen niet over je?

Soms kan ik wat onhandig zijn en een flapuit… sorry for that. Maar goed, dat maakt wie ik ben, denk ik maar zo. En ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn in mijn stoel en dat kan alleen als ik zelf ook open en eerlijk ben!

Cailey’s tip:

Hoe optimaler je huid, hoe mooier de make-up blijft zitten. Een regelmatig bezoek aan de plaatselijke huidspecialist is echt aan te raden! En verzorg je haar met een masker (2x per maand, het liefst wekelijks) om de haren in topconditie te houden.

Bekijk meer van Cailey’s werk op haar Instagram.

Mijn naam is Esmiralda. Samen met mijn vriend, poes en soms met bonuskids woon ik in het mooie Loenen aan de Veluwe. Voorheen werkte ik in de ICT. Tijdens een burnout ben ik gaan bedenken waar ik echt gelukkig van werd. En zo heb ik mijn hart gevolgd. Ik heb een visagie en haarstyling opleiding gevolgd bij de Academy van Juliette den Ouden. Sinds 2017 werk ik als visagist en haarstylist. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik nu fulltime mijn passie mag uitvoeren. Mijn werkgebied is heel breed: van boudoir en modellen fotoshoots tot commercials, films en zakelijke portretten.

Wat weten de meeste mensen niet over je?

Dat ik een echte slaapkop ben. Maar voor kippenvleugeltjes van de grill of uit de oven kun je me wakker maken, anytime! En ja, dat liever dan chocolade. En ik ben een beetje een nerd. Ik hou van gadget,  denk aan domotica in huis of een mooie nieuwe snellere laptop of andere nieuwe dingen. Toch een beetje een IT-er.

Esmiralda’s tip:

Zorg dat je jouw gezicht sowieso iedere ochtend en avond goed verzorgt. En… drink ook dagelijks voldoende water. Je huid is je dankbaar.

Enkele reviews van anderen die je voorgingen:

‘Ik voelde mij 100 keer mooier en dit heeft zeker bijgedragen aan de ontspannenheid tijdens de boudoir fotoshoot.’ Melissa

‘Heel erg fijn, wat een leuk mens is Esmiralda. Lekker ‘normaal’, relaxed, gezellig. Het resultaat was super: prachtige krullen en hele mooie natuurlijke make-up, precies zoals we het van tevoren hadden besproken.’ Ellen

‘Enorm tevreden! Wat een lief en leuk mens is Cailey. En het eindresultaat: wat PRACHTIG!’  Marieke

Het is helemaal aan jou of je voor visagie & haarstyling kiest.

Kies dus vooral wat bij jou past! Informatie over de meerprijs staat op de pagina van de investering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN