Een boudoir fotoshoot levert je meer op dan je kunt bedenken.

March 5, 2024

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Wie kent ze niet, die onzekerheden. Over je lijf, en of je wel leuk, slim en knap genoeg bent.

Renske was er helemaal klaar en ging met haar zelfbeeld aan de slag. De boudoir fotoshoot leverde haar meer op dan ze ooit had kunnen bedenken: verliefd op zichzelf! En dat gevoel gunt ze elke vrouw.

Het verhaal van Renske

Mensen die mij al wat langer kennen hadden allemaal dezelfde reactie: Een boudoir fotoshoot? Wat stoer! Maar… jij? Ik kan het ze niet kwalijk nemen. Ik ben altijd al erg onzeker geweest over mijn lijf, mijn kunnen, mijn gehele verschijning eigenlijk. Ik kwam daar altijd nog wel mee weg, maar mijn onzekerheid begon te veel te bepalen in mijn dagelijkse leven. Ik voelde dat er dingen moesten veranderen om meer ontspannen en blijer door het leven te kunnen gaan. Dus ik ging aan de bak met mijn zelfbeeld! Confronterend, oncomfortabel en ook nog eens een doel dat de nodige lange adem vereiste. En wat is de Boudoir Belevenis hierin van bijzonder grote waarde gebleken! 

De boudoir fotoshoot, een enorme sprong uit mijn comfortzone

Ik volgde Ilona al een hele periode op Instagram. Altijd met een soort respectvolle jaloezie, maar vol waardering kijkende naar de mooie échte vrouwen die zóveel zelfvertrouwen hadden dat zij dit durfden. ‘Maar ja… zij hebben niet zo’n lijf als ik heb. Als ik zo’n lijf zou hebben zou ik niet eens twijfelen…’ is wat er dan direct door mijn hoofd ging. Tót het persoonlijke verhaal van een van die mooie echte vrouwen voorbijkwam op mijn tijdlijn. De kwetsbaarheid, de puurheid en de kracht die zij overbracht in haar verhaal gaf mij de energie om ‘even’ over mijn onzekerheid heen te stappen en Ilona die email te sturen: ‘Ik wil haar gevoel ook ervaren!’ One small step for mankind, maar een enorme sprong buiten mijn comfortzone voor mij. Spijt als haren op mijn hoofd van de spanning bij het klikken op de send-button, maar wel vol van nieuwsgierigheid en afwachting wat er zou gaan komen. ‘Ik kan altijd nog afhaken’ was mijn motto.  

Aandacht voor elk detail

Maar wat ben ik blij en trots dat ik dat niet gedaan heb! Ik heb het allemaal gewoon over mij heen laten komen. Wat heel fijn en vanzelf ging, omdat Ilona nadenkt over en aandacht schenkt aan ieder detail en iedere vraag waar jij als echte vrouw ook maar over kan twijfelen. Ik heb het Ilona al meermaals gezegd, maar wat doet zij bijzondere en unieke dingen. Van de voorbereiding en de kennismaking tot de boudoir fotoshoot en de reveal party, het is zo puur en gericht op jou dat het niet anders kan dan goed voelen. 

Verliefd op mezelf!

Met een kriebel in mijn buik reed ik naar De Smederij in Epe, maar die was al snel weg door de sfeer en Ilona’s fijne en bemoedigende energie. Ik weet nog dat ik vol euforie in mijn auto stapte na de boudoir fotoshoot en niet anders kon dan glimlachen van oor tot oor. Ik overstroomde van trots, lef en verliefdheid op mijzelf! De foto’s die tussentijds al even geshowd werden, het meedenken en de aansturing in de verschillende poses, het respect voor mijn zelfbeeld en de manier waarop Ilona daar met geduld mee om ging. Wie had dat gedacht?! Ík verliefd op een beeld van mijzelf?! Die glimlach wisselde ik in voor positieve tranen van trots, zelfliefde en zelfs een beetje ongeloof tijdens de reveal party.

Houd van jezelf zoals je bent

Ik zeg dit tegen al mijn vriendinnen en andere vrouwen om mij heen… het gevoel dat je krijgt over jezelf bij het zien van de prachtige boudoir foto’s van Ilona is zo krachtig dat het moeilijk in woorden te vatten is. Maar ik gun het iedere vrouw die ook maar érgens een beetje onzeker over is om dit gevoel te ervaren. Doe die waardevolle investering in jezelf. Geloof dat ook jouw boudoir foto’s zo geweldig worden als die van de vrouwen die je voorbij ziet komen op Ilona’s Instagram. Houd van jezelf zoals je bent.  

Nu is het mijn beurt om jou de energie geven om ‘even’ over die twijfel en onzekerheid heen te stappen en te drukken op die send-button! Geloof me, het is het zó waard! 

Nogmaals bedankt voor wat jij doet!  

Liefs Renske  

Benieuwd naar meer verhalen van andere powervrouwen?

Bekijk vooral de video’s onderaan de pagina van de werkwijze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN