Waarom vrouwen voor een boudoir fotoshoot kiezen?

April 21, 2024

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Zelfliefde en meer zelfvertrouwen staan met stip op nummer een. Welke reden je ook hebt, go for it! 

Zie jij jezelf zoals een ander jou ziet? Het komt vaak voor dat het zelfbeeld dat vrouwen van zichzelf hebben niet overeenkomt met de werkelijkheid. Ook Daniëlle was onzeker over haar lichaam. Haar man motiveerde haar om de uitdaging aan te gaan. Hoe leuk en lief dat hij besloot zelf ook mee te doen met de boudoir fotoshoot! 

Het verhaal van Daniëlle:

Eind 2022 zag ik op social media foto’s van een boudoir fotoshoot. Ik was gelijk geïntrigeerd, maar was best onzeker over mijn lichaam. ’s Avonds liet ik de foto’s aan mijn man Christiaan en hij zei gelijk: Dat kun jij ook! Je hebt een super mooi lichaam en ik gun het je zo dat jij dat ook gaat zien!

Samen maakt de stap makkelijker

Ik ben toen op zoek gegaan naar een fotograaf van wie de foto’s me gelijk aanspraken, maar waarbij de fotograaf mij ook aansprak. En zo kwam ik op de website van Ilona. Haar persoonlijke verhaal, foto’s en de verhalen van andere dames maakten dat ik de Boudoir Belevenis zeker bij haar wilde doen. Mijn man Christiaan bekeek Ilona’s site ook en zag de optie van een Koppel Boudoir Belevenis. Hoewel hij niet zo graag op foto’s staat, leek hem dit wel wat. Voor mij maakte dit de stap om het te doen veel makkelijker, want hoe fijn is het om samen te genieten van de voorbereidingen en de liefde voor elkaar vast te laten leggen? 

Voorpret

Het eerste kennismakingsgesprek was online, maar Ilona zorgde voor een ontspannen, vertrouwde en spontane sfeer en liet ons gelijk op ons gemak voelen. Na een geslaagd gesprek en het vastleggen van een datum kon de voorpret beginnen. Op zoek naar mooie lingeriesetjes, genieten van de zon om een mooi kleurtje op te bouwen en de dagen aftellen tot dé dag. Om de zoveel tijd kregen we een mailtje van Ilona over muziek tijdens de boudoir fotoshoot, lingerie, tips over voeding en andere praktische zaken. Op die manier waren we er echt actief mee bezig en we leefden zo naar de fotoshoot toe.

Powervrouw vanaf het eerste moment

Op de dag van de boudoir fotoshoot was het heel warm! Die badjas, die werd geadviseerd om mee te nemen, kon echt wel thuisblijven. Bij De Smederij werden we ontvangen door Esmiralda, die mijn haar en make-up ging verzorgen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat onze zenuwen al snel waren verdwenen. Toen kwam Ilona ons ophalen en was het eindelijk zover…

Ilona deed aan het begin van de fotoshoot de basisposes voor. Dit deed ze heel rustig en ze gaf ook aan dat ze dit de hele fotoshoot zou blijven doen als het nodig was. En toen kwamen de eerste foto’s. Wat een rust en tegelijkertijd zoveel enthousiasme tijdens het poseren! Ik voelde me echt een powervrouw vanaf moment één. Ilona liet op de camera alvast zien wat ze had gemaakt en dat zorgde ervoor dat ik ready was voor de hele fotoshoot. 

Samen in onze eigen bubbel

Christiaan keek in het begin vanaf de zijlijn mee en zag hoe ik open bloeide en er plezier in had. Na de eerste ronde deed hij daarom ook maar wat graag mee met de fotoshoot. Wat was het bijzonder om zoiets samen te kunnen doen. Het was dat Ilona af en toe iets zei, anders merkten we niet eens dat ze erbij was, we zaten heel even in onze eigen bubbel. Voor we het wisten waren de twee uur voorbij, zo jammer. Maar we gingen daar weg met een lach op ons gezicht en die bleef daar nog een hele tijd zitten. Toen begon het wachten op de reveal party. Gelukkig zorgden een paar foto’s die we van Ilona kregen ervoor dat afwachten te doen was. 

Oh zo moeilijk kiezen uit zoveel mooie foto’s

Bij de reveal party kregen we een diashow te zien van alle foto’s die Ilona had uitgekozen. Ze had er een te gaaf nummer ondergezet. In dat filmpje van drie minuten vielen we van de ene ‘Ohhh’ in de andere ‘Ahhh’ en konden we op het einde alleen maar zeggen: wat gaaf!! Maar toen begon het moeilijke werk: we konden maximaal 80 foto’s kwijt in een album en we hadden er veel meer….

Maar ook hierbij konden we rekenen op de hulp van Ilona. Ze nam de tijd en gaf steeds een paar foto’s vrij die we moesten beoordelen. En na ruim een uur hadden we 71 fantastische, gave en mooie foto’s geselecteerd. We hebben gekozen voor een 30×30 album in een box voor op het dressoir en een vergroting met lijst voor op de slaapkamer, omdat we dagelijks herinnerd willen worden aan deze geweldige belevenis.

Positief veranderd

Mijn zelfvertrouwen en zelfliefde zijn door deze Boudoir Belevenis ontzettend vergroot. Ik kan nu zeker de pluspunten van mijn lichaam zien en volgens Christiaan ben ik positief veranderd door deze fotoshoot. We laten de foto’s met trots zien aan anderen en vertellen met veel enthousiasme over de Boudoir Belevenis. Wij zouden graag zien dat elke vrouw, of koppel, dit één keer in het leven mag meemaken, om te kunnen zien dat elk lichaam perfect is op zijn eigen manier. 

Ilona, ontzettend bedankt voor deze geweldige belevenis, want dat is precies het juiste woord…

Liefs Daniëlle

Ben je nieuwsgierig naar hoe de Boudoir Belevenis verloopt?

Bekijk dan vooral de pagina over de werkwijze van de Boudoir Belevenis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Liefs Ilona

YES, ik wil DE BOUDOIR BELEVENIS MEEMAKEN